دستگاه تست صاعقه گیر لیوا
دستگاه تست صاعقه گیر لیوا
ژانویه 12, 2021
صفحات ارت
صفحه ارت
ژانویه 13, 2021

قیمت صاعقه گیر میله ای فرانکلین

صاعقه گیر پسیو یا میله ای

همانطور که می‌دانید، صاعقه یکی از کشنده‌ترین پدیده‌های طبیعی بوده و سالانه جان انسان‌های زیادی را در شهرهای مختلف جهان می‌گیرد. از این رو ایمن کردن ساختمان در برابر صاعقه و بروز چنین خسارات جانی و مالی یک امر مهم است. امروز تجهیزات مختلفی به عنوان صاعقه‌گیر در بازار یافت می‌شوند. یکی از تجهیزاتی که به منظور حفاظت ساختمان در برابر صاعقه به صورت پسیو یا غیرفعال استفاده می‌شود، صاعقه‌گیر فرانکلین است. صاعقه‌گیر میله فرانکلین به منظور حفاظت از زون‌های با شعاع پایین در ساختمان‌ها و سازه‌های مختلف استفاده می‌شود. این صاعقه‌گیر در موارد بسیاری مانند پلنت‌های پتروشیمی، تولید مواد اشتعال‌زا، منبع‌های ذخیره سوخت و مواد شیمیایی یا زاغه‌های مهمات اشتعال‌پذیر که احتمال جرقه و آتش‌سوزی وجود دارد، کاربرد دارد.

در صورتی که در مورد صاعقه گیر میله ای فرانکلین اطلاعات زیادی ندارید، بهتر است با ما همراه باشید تا در ادامه به بررسی ویژگی‌های مهم این صاعقه‌گیر، قیمت و روش نصب آن بپردازیم.

حفاظت در برابر صاعقه در طول تاریخ

اگر بخواهیم در مورد صاعقه‌گیر فرانکلین صحبت کنیم، بدون شک باید ابتدا به سراغ بنجامین فرانکلین برویم. بنجامین فرانکلین که امروزه به عنوان پدر علم حفاظت در برابر صاعقه شناخته می‌شود، میله‌های سنتی صاعقه‌گیر را، در سال ۱۷۵۰ برای اولین بار در مجله جنتلمن معرفی کرد. بنجامین فرانکلین، میله‌های صاعقه‌گیر فرانکلین را ابداع و معرفی کرد و پس از مدت‌ها در رساله‌اش در سال ۱۸۵۱، ویژگی‌های کامل آن را شرح داد.

فرانکلین، استفاده از میله‌های صاعقه‌گیر فرانکلین را به منظور حفاظت ساختمان‌ها در برابر صاعقه پیشنهاد داده بود و بعدها در سال ۱۸۷۶، تحقیقات فرانکلین در مورد صاعقه‌گیر مورد علاقه ماکسول قرار گرفت و موجب پیگیری او شد. تحقیقات انجام یافته توسط ماکسول در این زمینه، موجب پیشنهاد مدل کامل‌تر سیستم حفاظت در برابر صاعقه شد. در واقع ماکسول در تحقیقات خود پیشنهاد قرار گرفتن ساختمان در بین تسمه‌های فلزی را ارائه داد. این کار موجب می‌شد که جریان صاعقه، مسیر سطح بیرونی ساختمان را طی کند و به این ترتیب جریان الکتریکی صاعقه وارد ساختمان نمی‌شد. چنین ایده‌ای موجب پیشنهاد یک روش مقرون به صرفه دیگر شد. در این روش ساختمان در داخل قفسی از رساناها قرار می‌گرفت که این امر موجب جلوگیری از بروز خسارات جانی و مالی در اثر صاعقه به ساختمان می‌شد.

صاعقه‌گیر پسیو و اکتیو

به طور کلی می‌توانیم انواع صاعقه‌گیر‌ها را به دو نوع فعال و غیر‌فعال تقسیم کنیم. صاعقه‌گیر پسیو بر اثر صاعقه هیچ واکنشی از خود بروز نمی‌دهد، اما صاعقه‌گیر اکتیو یا فعال، عملکرد متفاوتی از صاعقه‌گیر پسیو دارد. صاعقه‌گیر پسیو همان چیزی است که فرانکلین به منظور حفاظت ساختمان در برابر صاعقه ابداع کرد که امروزه هم در ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تفاوت‌های صاعقه‌گیر الکترونیکی و میله فرانکلین

صاعقه‌گیر الکترونیکی یا اکتیو و صاعقه‌گیر فرانکلین با یکدیگر تفاوت‌هایی دراند که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم:
• صاعقه‌گیرهای الکترونیکی نسبت به صاعقه‌گیرهای سنتی طول عمر بیشتری دارند که دلیل این امر نیز در جنس بهتر و طراحی صاعقه‌گیر الکترونیکی نهفته است.
• صاعقه‌گیرهای اکتیو امکان بررسی و تست سیستم را دارند و با استفاده از آن‌ها می‌توان به جمع‌آوری اطلاعات و دیتا در مورد چگونگی برخورد صاعقه با تجهیزات تحت حفاظت پرداخت.
• صاعقه‌گیرهای الکترونیکی مطابق با استانداردهای روز دنیا طراحی و تولید می‌شوند.
• صاعقه‌گیر اکتیو شعاع پوشش وسیعی نسبت به سایر صاعقه‌گیرهای پسیو و رادهای سنتی دارد.
• صاعقه‌گیر الکترونیکی اجرای بسیار آسانی دارد و زمان نصب آن نسبت به دیگر صاعقه‌گیرها همانند صاعقه‌گیر سنتی و میله‌ای کمتر است.
• هزینه‌های سیستم حفاظت در برابر صاعقه با توجه به شعاع پوششی که در این صاعقه‌گیر وجود دارد و منطقه تحت حفاظت آن یا هزینه‌های اجرای این صاعقه‌گیر‌ها، پایین‌تر از صاعقه‌گیر پسیو و سنتی است.

صاعقه گیر فرانکلین چیست و به چه دردی می‌خورد؟

قبل از آنکه به سراغ معرفی صاعقه‌گیر فرانکلین و بررسی جزئیات آن برویم، بهتر است ابتدا به این سوال جواب دهیم که صاعقه‌گیر چیست و برای چه باید از آن استفاده کنیم؟! صاعقه‌گیر یکی از وسایل ایمنی است که به منظور هدایت موج‌های ولتاژ ضربه‌ای به زمین و در نهایت حفاظت از سازه در برابر صاعقه استفاده می‌شود. زمانی که از صاعقه‌گیر استفاده شود، موج‌های ناشی از صاعقه از طریقه تجهیزات صاعقه‌گیر به زمین منتقل می‌شوند. صاعقه‌گیر‌ها به منظور جلوگیری از ورود موج‌های ولتاژ ضربه‌ای به ایستگاه‌های انتقال و توزیع نیرو نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

شکل و ظاهر صاعقه‌گیر معمولاً همانند یک میله نوک تیز است که در بالاترین نقطه یک ساختمان نصب می‌شود. این دستگاه در زمان برخورد صاعقه، ولتاژ را جذب کرده و جریان تولید شده را به زمین انتقال می‌دهد. از آنجایی که این سیستم برای اولین بار توسط بنجامین فرانکلین معرفی شد، به برقگیرهای میله‌ای و صاعقه‌گیر فرانکلین معروف است. صاعقه‌گیر فرانکلین به سادگی نصب می‌شود و در ایستگاه‌های رادیو، محل آنتن‌های بشقابی و بسیاری از ساختمان‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

صاعقه گیر فرانکلین چیست ؟
صاعقه گیر فرانکلین چیست ؟

صاعقه‌گیرها چند قسمت اصلی دارند؟

به طور کلی برای سیستم صاعقه‌گیر می‌توان سه بخش اصلی را در نظر گرفت:

هادی‌ها

یکی از قسمت‌های اصلی در سیستم صاعقه‌گیر، هادی‌ها هستند که به منظور برقراری ارتباط الکتریکی آنتن‌های برق‌گیر به زمین و به یکدیگر و اجسام فلزی که در مجاور آن‌ها قرار دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرند. به بیان دیگر می‌توان گفت، هادی‌ها وظیفه تخلیه بارهای اضافه از آنتن برق‌گیر به زمین را در ساختمان برعهده دارند. در سیستم صاعقه، هادی‌ها به دو دسته تسمه یا کابلی شکل تقسیم می‌شوند و به هر دو صورت ممکن است در صاعقه‌گیر استفاده شوند.

الکترود یا سیستم اتصال به زمین

منظور از سیستم اتصال به زمین در یک صاعقه‌گیر، یک یا چند الکترود منفرد یا مرتبط است که وظیفه انتقال بارهای الکتریکی را از آنتن به زمین و از طریق هادی‌های نزولی بر عهده دارند.

آنتن برق‌گیر

آنتن صاعقه‌گیر در واقع یک جسم نوک‌دار با الکترود لوله‌ای است که در اندازه مشخص ساخته می‌شود. آنتن صاعقه‌گیر معمولاً یک پایه هم دارد. برای اینکه بدانید آنتن برق‌گیر دقیقاً در سیستم صاعقه‌گیر چه کاری را انجام می‌دهد، بهتر است بدانید، تخلیه الکتریکی صاعقه ممکن است در یک ساختمان تحت حفاظت انجام گیرد که توسط آنتن برق‌گیر منحرف می‌شود و بارهای مربوطه به سمت زمین هدایت می‌گردند. آنتن برقی معمولاً در بالاترین نقطه یک ساختمان نصب می‌شود.

البته بهتر است بدانید به جز این سه قسمت اصلی در سیستم صاعقه‌گیر، چند قسمت دیگر نیز وجود دارند که وجود آن‌ها را نمی‌توانیم نادیده بگیریم. به عنوان مثال، رابط‌ها پیوند الکتریکی بین چندین قسمت در سیستم حفاظتی را شامل می‌شوند. اتصالات نیز هادی‌هایی هستند که برای ایجاد اتصال الکتریکی بین حفاظت صاعقه و قسمت‌های فلزی موجود در سیستم صاعقه‌گیر مورد استفاده قرار می‌گیرند. یک جز دیگر در سیستم صاعقه‌گیر هم بست‌ها هستند که از آن‌ها به منظور محکم کردن هادی‌ها به سازه استفاده می‌شود و معمولا متناسب با اندازه‌های مختلف تسمه، طراحی و تولید می‌شوند.

کاربرد صاعقه گیر فرانکلین
کاربرد صاعقه گیر میله ای فرانکلین

صاعقه‌گیر فرانکلین در کجا استفاده می‌شود؟

 

بهتر است به این سوال هم پاسخ دهیم که کاربرد صاعقه‌گیر میله فرانکلین چیست؟ صاعقه‌گیر فرانکلین که توسط بنجامین فرانکلین در قرن هجدهم معرفی و ابداع شد، به منظور حفاظت ساختمان در برابر صاعقه کاربرد دارد. صاعقه گیر فرانکلین می‌تواند به عنوان حفاظت خاص از ساختمان قفس فارادی استفاده شود یا در ساختمان برج به منظور حفاظت از مناطق کوچک کاربرد داشته باشد. همچنین در مناره مساجد، فانوس ‌دریایی، صندوق پستی و بسیاری از موارد مشابه دیگر می‌توان از صاعقه‌گیر فرانکلین استفاده کرد. البته برآمدگی‌های دودکش و تجهیزات مخصوصاً در سقف‌های فلت و برج‌های آسانسور از دیگر مواردی هستند که این صاعقه‌گیر به منظور محافظت از آن‌ها در برابر صاعقه، می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

نکات مهمی که در زمان نصب صاعقه گیر الکترونیکی فرانکلین باید به یاد داشته باشید

نصب صاعقه‌گیر فرانکلین یا به طور کلی نصب تمامی صاعقه‌گیرها به منظور حفاظت ساختمان در برابر خطر صاعقه و جلوگیری از بروز خسارات جانی و مالی اهمیت فراوانی دارد و به همین دلیل در ادامه نکات مهمی از ویرایش جدید استاندارد NFC17 102_2011 آورده شده است:
• صاعقه گیر باید طوری نصب شود که نوک صاعقه‌گیر حداقل ۲ متر از قسمت‌های تحت حفاظت آن بالاتر باشد. منظور از نواحی تحت حفاظت، آنتن، برج خنک کن و … است (بند ۵-۲-۵).
• در تمامی بخش‌های مختلف ساختمان و سازه‌ها باید صاعقه‌گیر الکترونیکی را از دو مسیر متفاوت و جداگانه به کمک هادی نزولی به سیستم زمین متصل کنید (بند ۲-۳-۵).
• جنس هادی باید بر اساس مندجات جدول شماره ۱ استاندارد BS EN 50164-2 تعیین و تهیه شود (بند ۵-۳-۶).
• به عنوان جایگزینی برای تمام یا تنها بخشی از هادی نزولی، می‌توان از اسکلت فلزی ساختمان استفاده کرد، البته مطابق استاندارد وجود برخی ویژگی‌ها در آن الزامی است (بند۵-۳-۹).
• هادی‌های نزولی بر اساس استاندار باید در فاصله یک متر به وسیله سه عدد بست به سازه متصل شوند (بند ۵-۳-۳).
• توصیه می‌شود هادی نزولی در بیرونی‌ترین قسمت ساختمان نصب گردد (بند ۵-۳-۳)
• در سازه‌هایی که نمای کامپوزیت و شیشه‌ای یا سنگی دارند، توصیه می‌شود هادی نزولی در زیر آن نصب گردد. در چنین شرایطی، بر اساس شرایط، باید هادی در دو نقطه ابتدا و انتها با زیرساخت فلزی آن همبند شود (بند ۵-۳-۹).
• در سازه‌هایی که ارتفاع آن‌ها بیشتر از۶۰ متر است، بر اساس استاندارد، باید در %۲۰ بالای ارتفاع آن تمهیدات مناسبی انجام شود تا بحث حفاظت در برابر اصابت Sideflash دستگاه‌های صاعقه‌گیر رعایت گردد (بند ۵-۲-۳-۴).
• در سازه‌هایی که ارتفاع آن‌ها بیشتر از ۱۲۰ متر است، بر اساس استاندارد، در کنار اجرای شرایط و تمهیدات خاص ساختمان‌های بالای ۶۰ متر در تمام نقاط با ارتفاع بالای ۱۲۰ متر هم اقدامات لازم جهت حفاظت از ساختمان باید رعایت و اجرا شود (بند ۵-۲-۳-۴).
• هر مسیر از هادی نزولی باید به وسیله یک لینک قطع مدار به سیستم ارت موجود وصل شود. حتما می‌دانید که لینک قطع مدار موجود، باید علامت ارت را دارا باشد (بند ۵-۳-۷).
• به منظور جلوگیری از به وجود آمدن شوک مکانیکی و محافظت از هادی نزولی، توصیه می‌شود حتما هادی تا فاصله حداقل دو متری سطح زمین به وسیله یک پوسته حفاظت شود (بند ۵-۳-۳).
• توجه کنید که مقاومت الکتریکی مورد نظر در هر سیستم زمین صاعقه‌گیر، به میزان حداکثر ۱۰ اهم است (بند ۶-۱).
• برای حفاظت از ساختمان‌ها و تاسیسات در مقابل صاعقه و اثرات خطرناک و مخرب آن، جدای از بحث حفاظت پیرامونی (External Protection) توصیه می‌شود سیستم ارتینگ، همبندی و هم پتانسیل‌سازی نیز اجرا شود.
• در نهایت استفاده نمودن از مسدود‌کننده‌های ولتاژهای ضربه یا همان ارستره (Arresters) خطوط تغذیه برق و دیتا نیز در این سیستم‌ها یک امر ضروری تلقی می‌شود (بند ۳-۲-۲)
• در سال‌های گذشته شرکت فرانکلین فرانس، به منظور رقابت بهتر در بازارهای جهانی، به همراه تولید دستگاه صاعقه‌گیر پیزو الکتریک که به شکل مکانیکی تولید الکتریسیته را انجام می‌دهد و نواحی اطراف خود را یونیزه می‌کند، دستگاه صاعقه‌گیر دیگری به نام Active 2D را هم وارد چرخه تولید خود کرده است که دستگاه صاعقه‌گیر ذکر شده، دارای تاییدیه آزمایشگاهی برای Δtاز برترین آزمایشگاه فشار قوی کشور فرانسه و دیگر آزمایشگاه‌های شناخته شده جهان است.

تجهیزات ارتینگ و حفاظت در برابر صاعقه

شرکت فرانکلین فرانس در صاعقه‌گیر الکترونیکی فرانکلین فرانس، فقط از یک منبع استفاده کرده است. این منبع، انرژی را که در میدان الکترواستاتیک وجود دارد، در خود ذخیره می‌کند و نام منبع آن Impulse Device است. بهتر است بدانید، این عملکرد در بیشتر دستگاه‌های صاعقه‌گیر که سایر کارخانجات هم تولید می‌کنند، یکسان است. در واقع بیشتر صاعقه‌گیرهای موجود در بازار چنین مکانیزمی را به منظور حفاظت از ساختمان در برابر موج‌ها و بارهای ناشی از صاعقه دارند.

اگر بخواهیم تجهیزات ارتینگ و صاعقه‌گیر فرانکلین را به طور کامل‌تر شرح دهیم، باید بگوییم ابرهای باردار انرژی در این صاعقه‌گیر ذخیره می‌شوند و زمانی که تخلیه صاعقه باید اتفاق بیفتد، این انرژی به وسیله سنسورهای موجود در دستگاه اعلام می‌شود. پس از آزادسازی انرژی، دالان صعودی تقویت می‌شود. به بیان ساده‌تر، زمانی که دالان نزولی وارد محدوده حفاظتی یا شعاع پوشش دستگاه صاعقه‌گیر الکترونیکی می‌شود، جریان الکتریکی اندازه‌گیری شده به وسیله سنسور افزایش می‌یابد؛ یعنی دقیقاً زمانی که جریان برای سنسور در صاعقه‌گیر بیشتر از حد مجاز تعریف شده، می‌شود، سنسور صاعقه‌گیر، خازن را روشن می‌کند و انرژی که از قبل در آن ذخیره شده است تخلیه می‌شود.

به این ترتیب انرژی لازم به منظور انتشار دالان صعودی، آزاد می‌شود. در چنین حالتی، نوک صاعقه‌گیر اصطلاحاً به عنوان واحد جذب یا گیرنده صاعقه عمل می‌کند و جریان صاعقه را به منظور حفاظت از سازه، از طریق تجهیزاتی که در سیستم حفاظت در برابر صاعقه تعبیه شده‌اند، به سیستم ارتینگ موجود هدایت می‌کند.

نصب صاعقه گیر فرانکلین
نصب صاعقه گیر میله ای فرانکلین

مراحل نصب صاعقه‌گیر فرانکلین

ممکن است این سوال برای شما پیش آید که یک صاعقه‌گیر فرانکلین چگونه نصب می‌شود؟ به طور کلی نصب یک صاعقه‌گیر به صورت زیر است:
۱٫ برداشت اطلاعات عوارض محلی که می‌خواهید صاعقه‌گیر را به منظور حفاظت در برابر صاعقه در آنجا نصب کنید.
۲٫ ارزیابی کردن ریسک‌ها و خطرات احتمالی
۳٫ مشخص نمودن سطوح حفاظتی و شعاع پوششی
۴٫ اجرای سیستم ارتینگ و همبندی یا چاه ارت بر اساس قوانین و استانداردهای موجود
۵٫ نصب دستگاه صاعقه‌گیر در محل مورد نظر
۶٫ نصب هادی‌های نزولی از دو مسیر بر اساس استانداردهای موجود
۷٫ نصب بست‌ها و کلمپ‌ها
۸٫ نصب جعبه تست
۹٫ نصب کانتر صاعقه‌گیر یا شمارنده صاعقه‌گیر
۱۰٫ همبندی نمودن سازه در اطراف سیستم حفاظت در برابر صاعقه‌گیر
۱۱٫ نصب کردن سرج ارستر یا برق‌گیر در تابلو برق و تجهیزات الکترونیکی حساسی که وجود دارد

میله صاعقه گیر

میله صاعقه گیر چگونه کار می کند؟

وقتی کسی بپرسد که یک میله صاعقه گیر چطور کار می کند، پاسخ می دهیم که میله صاعقه گیر پایانه بیرونی محافظ یک ساختمان در برابر اصابت صاعقه است.
میله صاعقه گیر (راد صاعقه گیر) یک پایانه خارجی نصب شده در ساختمان است که هدف آن جذب صاعقه و داشتن یک نقطه برخورد کنترل شده و جلوگیری از برخورد آن با مردم یا ساختمان است.
چندین نوع میله صاعقه گیر با ویژگی های متفاوت وجود دارد؛ اما انها از مواد فلزی تشکیل شده اند و شکل آنها دارای یک یا دو بیرون زدگی می باشد که صاعقه اثر می گذارد ….

میله صاعقه گیر چیست؟

قیمت میله فرانکلین

صاعقه‌گیر فرانکلین انواع مختلفی دارد که هر نوع آن بسته به طراحی خود، ممکن است ویژگی‌های متفاوتی داشته باشد. قیمت صاعقه‌گیر فرانکلین تحت تاثیر عواملی چون نوع صاعقه‌گیر، کاربرد و ویژگی‌های هر محصول خواهد بود. عوامل دیگری چون قطر، ارتفاع پایه و سرشاخه، نوع مغزی یا روکش نیز ممکن است موجب تفاوت‌هایی در قیمت صاعقه‌گیر فرانکلین می‌شود. همچنین جنس صاعقه‌گیر نیز به واسطه انواع مختلفی که دارد، ممکن است تفاوت داشته باشد که بدون شک این موضوع هم موجب تفاوت قیمت در انواع آن خواهد شد.

نکات مهمی که در زمان خرید صاعقه‌گیر میله فرانکلین باید در نظر بگیرید

• اولین نکته‌ای که در زمان خرید میله فرانکلین باید در نظر داشته باشید، ویژگی‌های میله فرانکلین و کاربردهایی است که از آن انتظار دارید. اگر به این مسئله توجه نکنید ممکن است هزینه هایی که انجام می‌دهید، بی‌هدف و بی‌مورد باشند.
• این موضوع را در نظر داشته باشید که بازار پر از محصولات تقلبی و ناکارآمد است. بنابراین در انتخاب میله فرانکلین نهایت دقت را داشته باشید و از مواردی چون طول عمر آن، کیفیت و عملکرد دستگاه اطمینان حاصل کنید.
• در صورتی که اطلاعات کافی ندارید، بهتر است با کارشناسان خرید و فروش فروشگاه یا سایت مربوطه مشورت کنید و قیمت‌های محصولات مشابه را در فروشگاه‌های مختلف مقایسه نمایید تا انتخابی مناسب داشته باشید.
• در زمان خرید سعی کنید، خرید خود را از فروشگاه‌های معتبر یا برندهای شناخته‌شده انجام دهید تا دستگاه باکیفیت‌تری را تهیه کنید.

لیست قیمت صاعقه گیر پسیو ( میله ای / فرانکلینی )

اطلاع از به روزترین قیمت های انواع صاعقه گیر پسیو ( میله ای / فرانکلینی )

مدل صاعقه گیراندازهقیمت به تومان (دارای % تخفیف فروش می‌باشد)
میله صاعقه گیر تمام مس آبکاری کروم و نیکلقطر 20 طول 1500 م م با پایه و سه شاخ1,895,000
میله صاعقه گیر تمام مس آبکاری کروم و نیکلقطر 16 طول 1500 م م با پایه و سه شاخ1,485,000
میله صاعقه گیر تمام مس آبکاری کروم و نیکلقطر 20 طول 1000 م م با پایه و سه شاخ1,475,000
میله صاعقه گیر تمام مس آبکاری کروم و نیکلقطر 16 طول 1000 م م با پایه و سه شاخ1,250,000
میله صاعقه گیر تمام مسقطر 20 طول 1500 م م با پایه و سه شاخ1,350,000
میله صاعقه گیر تمام مسقطر 16 طول 1500 م م با پایه و سه شاخ950,000
میله صاعقه گیر تمام مسقطر 20 طول 1000 م م با پایه و سه شاخ985,000
میله صاعقه گیر تمام مس قطر 16 طول 1000 م م با پایه و سه شاخ798,000
میله صاعقه گیر تمام مس قطر 20 طول 500 م م با پایه و سه شاخ598,000
میله صاعقه گیر تمام مس قطر 16 طول 500 م م با پایه و سه شاخ485,000
میله صاعقه گیر استنلس استیل قطر 20 طول 1500 م م با پایه و سه شاخ1,150,000
میله صاعقه گیر استنلس استیل قطر 16 طول 1500 م م با پایه و سه شاخ950,000
میله صاعقه گیر استنلس استیل قطر 20 طول 1000 م م با پایه و سه شاخ650,000
میله صاعقه گیر استنلس استیل قطر 16 طول 1000 م م با پایه و سه شاخ425,000
میله صاعقه گیر استنلس استیل قطر 20 طول 500 م م با پایه و سه شاخ 375,000
میله صاعقه گیر استنلس استیل قطر 16 طول 500 م م با پایه و سه شاخ 275,000
میله صاعقه گیر فولادی روکش مس قطر 20 طول 1500 م م با پایه و سه شاخ 595,000
میله صاعقه گیر فولادی روکش مس قطر 16 طول 1500 م م با پایه و سه شاخ546,000
سه شاخ صاعقه گیرشامل توپی و 3 عدد شاخک175,000
پایه صاعقه گیر سیم خور175,000
پایه صاعقه گیر تسمه خور175,000
کلمپ / بست برقگیر به پایه / دکلسایز بست : 50 م م55,000
کلمپ / بست برقگیر به پایه / دکلسایز بست : 40 م م49,000
کلمپ / بست برقگیر به پایه / دکلسایز بست : 30 م م45,000
کلمپ / بست برقگیر به پایه / دکل و سیم به برقگیرسایز بست : 22 م م27,000

نکته پایانی

یکی از نکات مهم محافظت از ساختمان در برابر صاعقه، استفاده از یک صاعقه‌گیر مناسب است. صاعقه‌گیر میله فرانکلین، یک سیستم محافظتی عالی در برابر صاعقه ایجاد می‌کند. این صاعقه‌گیر انواع مختلفی دارد و در سایزهای مختلفی به منظور حفاظت از ساختمان‌ها، مناره مساجد، فانوس‌های دریایی، برج‌های آسانسور و … مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مطلب سعی شد به صاعقه‌گیر فرانکلین و جزئیات آن پرداخته شود.

خرید صاعقه گیر ارزان

 

صاعقه گیر ارزان
انواع صاعقه گیر الکترنیکی

 

قیمت صاعقه گیر الکترونیکی
اقلام سیستم ارت

 

قیمت لوازم چاه ارت
قیمت صاعقه گیر

 

قیمت صاعقه گیر

 

9,645 total views, 3 views today

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *